Om den här sidan...

Det hela började när jag blivit så inbiten i Hercules och Xena att jag skrev in dem som sökord i en sökmotor och till min glädje hittade flera svenska xenasidor. Jag fortsatte mitt sökande efter någon sida med Hercules, men kunde inte hitta någon. Det dröjde ett tag men tillslut insåg jag att skulle det bli någon så fick jag lov att göra den själv.

Greklands hjältar är ju som du säkert har märkt mest inriktad på HTLJ. Men för mig så går Hercules och Xena hand i hand vilket gör att även XWP, och för den delen YH, har fått sin plats.

Engelska vs Svenska
Jag har valt att använda den engelska stavningen av namn på så väl karaktärer som platser. Först och främst för att jag vill men också för att det hjälper till att skilja serierna från mytologin. På så sett kan jag låta Afrodite förbli den klassiska kärleksgudinnan medan Aphrodite är den slangtalande skönheten i rosa nattlinne.

Utseende
Den här hemsidan borde fungera i de flesta moderna webbläsarna förutsatt att de accepterar javascript, men den är optimerad för Internet Explorer 5 eller senare version. Andra bra saker att ha är 800*600 upplösning eller högre, Verdana och många färger.

Så här såg sidan ut när den låg på Passagen: