Startsida
Scans
Wallpapers
Kalender
WinAmp
Hotbar
Roligheter
Parodier
FanFic
Värt att veta
Länkar
Gästbok
In English

Välkommen till Greklands hjältar, en svensk site för dig som är galen i Hercules, tycker om Xena och som faktiskt tittar på Young Hercules. Eller något i den stilen.

Nåja, inte behöver du vara lika beroende som jag för att uppskatta hemsidan. Är du nyfiken på serierna men inte sett mer än nått avsnitt, eller kanske ingenting alls, så kan du börja med att kolla igenom Värt att veta för att läsa på lite.


04-06-03
Tre av fanficsen har fått "omslag". Och på tal om fanfic så har nu startskottet för SFC6 gått av stapeln. Temat för både ficsen och bilderna är Jan/Mel, men som vanligt behöver det inte följas. Var med du också!

04-05-18
Vi fyller på med ett till tidigare bidrag till SFC. Den här gången i kategorin bildskämt.

04-04-21
Mina två senaste bidrag till SFC har nu äntligen kommit upp även här. Is it a bird? och Mourning.

04-04-15
Nu borde allting funka, det enda som inte flyttats över från den gamla sidan är episodesguiden. Den kommer dock ta ett tag att få ordnig på eftersom jag håller på att konvertera den till en databas.

Tre nya wallpapers är uppe. Iolaus och Gabrielle samt Iolaus och Hercules finnes här och dessutom ett som passade bättre in under övriga.Ute på Internet sen sjunde februari 2001. Skapad och underhållen av Linda Svensson, alias Silvermoon. Maila mig gärna på linda@iolausian.net.

Disclaimer: This site is not intended to violate any copyrights held by MCA, Universal, Renaissance Pictures, or any other entity involved in the productions of Hercules: The Legendary Journeys, Xena: Warrior Princess and/or Young Hercules.